MethylPro®! Мощна формула с биоактивен L-метилфолат

Добавки, които повлияват на баланса в настроението, сърдечната и неврологична функции.

Хранителните добавки с марка MethylPro® помагат на хора, които имат намалена способност да усвояват пълноценнo фолат и фолиева киселина. Набавят необходимите им количества метилфолат за балансиранена настроението, сърдечната и неврологичната функции.

 • Само чисти активни съставки
 • Качество потвърдено от независими тестове
 • Без рецепта
 • Без консерванти
 • Без свързващи вещества
 • Без пълнители
 • Без добавени ексципиенти
 • Без алергени: соя, глутен, ядки, яйца, мляко
 • Различни MethylPro® формули за вашите нужди
 • Различни разфасовки според нуждите ви (2.5 mg, 5 mg, 7.5 mg, 10 mg, and 15 mg)
 • Екологична стъклена опаковка

Малка част от хората, на които MethylPro помогна

Няма достатъчно думи, с които да обясня как този продукт промени живота ми!Години наред ужасно депресиращи дни, с много антидепресанти без особен ефект… Този продукт е истинско чудо за мен. Започнах да го взимам преди 55 дни и след първия месец разликата беше значителна. Сега хората около мен казват колко добре изглеждам и колко добре се справям и се чудят каква е причината! Благодаря с цялото си сърце!

Клиент на MethylPro - Иван

Благодаря че предлагате такъв изключителен продукт на такава цена. Това е най-добрата хранителна добавка, която някога съм вземала, а аз съм пробвала много. Смятам да използвам дълги години.

Клиент на MethylPro - Милица

Чух за този продукт от приятел и след седмица вече бях приключил с 8-годишната употреба на Prozac, чувствайки се по-добре от всякога. Макар и да не ми е предписано от доктор, моето тяло ми казва, че се чувства много по-добре. Сега съм свеж, фокусиран, не депресиран. Благодаря!

Клиент на MethylPro - Божидар

Разбрах за MethylPro от моя по-малък брат. И двамата страдаме от тежка депресия от години. Той ми разказа всичко за MTHFR. Започнах с 10 милиграма и сега съм на 15. Забелязах изключително подобрение в настроението и периферната невропатия.

Клиент на MethylPro - Теди

MethylPro® – формули и разфасовки според твоите нужди

L-Метилфолат чиста формула – Поддържа производството на балансиращите настроението невротрансмитери. Предоставя най-ефективната форма на фолат за хора с генетични отклонения при ензимът MTHFR. Предлага се в няколко различни по сила и действие дозировки.

B комплекс + L-Метилфолат – Поддържа производството на балансиращите настроението невротрансмитери с L-methylfolate и неговите кофактори.
Предоставя цялостен спектър от високоусвоим витамини B.
Подкрепя процесът на генериране на енергия в няколко биохимични пътя.

L-Метилфолат + кофактори – Поддържа производството на балансиращи настроението невротрансмитери с L-methylfolat и неговите кофактори.
Набавя магнезий, кофактор за качественото разграждане на невротрансмитерите.
Балансира процесите на формиране и разграждане на невротрансмитери.