Често задавани въпроси

Нашите хранителни добавки с изключително професионално качество се предлагат на крайни клиенти на цена на дребно с насоки дадени от медицински специалист.

Клиентите могат да поръчват продукт без рецепта, въпреки че ние препоръчваме все пак консултация със специалист, преди да промените хранителния си режим или да добавите хранителни добавки към него.

MethylPro® / Metabolic Maintenance има строга и последователна политика на тестване. При получаване всички продукти се изпитват и всички продукти със съответен Сертификат за анализ се проверяват. След това продуктът се насочва към отдел за Контрол на качеството, където суровините са тествани за микроорганизми (бактериални колонии, дрожди / плесен, ешерихия коли, колиформи), метали (арсен, кадмий, олово и живак), както и за идентификация. Всички билкови суровини, гелове и капсули са тествани за салмонела. Готовите продукти отново се тестват преди бутилирането за микроелементи и глутен.

Можете да заплатите поръчките си с наложен платеж, по банков път или на място в наш офис.

Можете да върнете само продукт, които не е отварян и с нарушена опаковка. Повече за политиката ни за връщане може да прочетете тук.

Селекцията суровини се базира на чистота, качество, бионаличност и етично добиване. Поръчват се само суровини от доказани индустриални лидери, включително най-добрите доставчици в САЩ, Франция, Япония и Италия. Всички суровини се тестват в независими сертифицирании лаборатории. Доставчиците на суровини трябва да отговорят строги тестови и качествени критерии, за да бъдат одобрени за доставчик на Metabolic Maintenance – американската компания, която произвежда продуктите на този сайт.

Етикетът показва абсолютно всичко. Етикетите на добавките винаги показват всички съставки, включително състава на суровините..

Капсулите се произвеждат от борове, отглеждани във Великобритания. Борът е без пестициди и устойчиво отглеждан.

Не, нито един продукт, произведен от MethylPro®/Metabolic Maintenance не съдържа глутен, лактоза, ядки/фъстъци или яйца.

Общи препоръки ще откриете върху всеки етикет, въпреки че е най-добре да се посъветвате с вашия лекар, преди да започнете прием на хранителна добавка или да промените хранителния си режим.

MethylPro®/Metabolic Maintenance не дава препоръки, засягащи употребата на продуктите по време на бременност или кърмене. Някои продукти могат да имат противопоказания, докато ефектът от други може да не е проучен все още. Моля, посъветвайте се с вашия лекар за специфични препоръки.

Медиците имат различни мнения по въпроса дали е необходимо пациентите да бъдат тествани за генетични аномалии преди предписване на L-метилфолат. Някои оставят на пациента да прецени, други смятат, че това не е от критично значение и вземат клинични решения и без тест.