ревюта на реални клиенти на methylpro

Вземам тези добавки заради биоактивните форми на витамин B и високата доза метилфолат. Трудно може да се намери конкурентен продукт на добра цена. Чувствам се много добре с метилфолат!

Клиент на MethylPro

Разбрах за MethylPro от моя по-малък брат. И двамата страдаме от тежка депресия от години. Той ми разказа всичко за MTHFR. Започнах с 10 милиграма и сега съм на 15. Забелязах изключително подобрение в настроението и периферната невропатия.

Клиент на MethylPro

Чух за този продукт от приятел и след седмица вече бях приключил с 8-годишната употреба на Prozac, чувствайки се по-добре от всякога. Макар и да не ми е предписано от доктор, моето тяло ми казва, че се чувства много по-добре. Сега съм свеж, фокусиран, не депресиран. Благодаря!

Клиент на MethylPro

Благодаря че предлагате такъв изключителен продукт на такава цена. Това е най-добрата хранителна добавка, която някога съм вземала, а аз съм пробвала много. Смятам да използвам дълги години.

Клиент на MethylPro

Няма достатъчно думи, с които да обясня как този продукт промени живота ми!Години наред ужасно депресиращи дни, с много антидепресанти без особен ефект… Този продукт е истинско чудо за мен. Започнах да го взимам преди 55 дни и след първия месец разликата беше значителна. Сега хората около мен казват колко добре изглеждам и колко добре се справям и се чудят каква е причината! Благодаря с цялото си сърце!

Клиент на MethylPro

Истински късмет, че открих тази добавка. Казах на доктора ми за L-Methylfolate. Започна да го предписва и на други пациенти с депресия. Действието на антидепресантите се допълва от тази добавка.

Клиент на MethylPro

Methyl Pro е чудесен подарък за мен. Чувствам се и действам като съвсем различен човек, а бях загубил надежда и мразех живота си. Сега съм щастлив! Не си спомням някога да съм се чувствал както сега… Чувствам се добре със себе си и съм щастлив да бъда жив… За моите 65 години никога не съм чувствал спокойствието, което чувствам сега… Животът е прекрасен!

Клиент на MethylPro

Открих и изпробвах тази марка. Силно препоръчвам тази марка на всички с MTHFR мутации. Моите деца също имат. Methyl Pro ги прази по-концентрирани и по-добре мислещи.

Клиент на MethylPro

Продукта е отличен. Препоръчвам. Въпреки, че е проучен добре за действието си при MTHFR генетична мутация, аз го препоръчвам и на пациенти без.

Клиент на MethylPro

MethylPro® – формули и разфасовки според твоите нужди