MethylPro® Формули

Научете повече за различните ни формули с L-Метилфолат и изберете подходящата

MethylPro® Формули, Разясненията

  • Просто искам чист Метилфолат.
  • Бих искал Витамин B комплекс от най-високо качество, който да съдържа L-метилфолат
  • Искам да държа под контрол нивата на хомоцистеин с L-methylfolate и неговите биохимични помощници.

L-метилфолат (самостоятелни формули)

L-метилфолат, чист и семпъл. Ще получиш високо качество, чист, мощна професионална формула L-Метилфолат, без филъри или хранителни алергени. Сравнете този L-Метилфолат с аналози на пазара. И защото съдържа единствено L-Метилфолат, можеш лесно да го добавиш към настоящия си хранителен режим, да го изключиш или да промениш дозата.

L-метилфолат + Кофактори

L-метилфолат + Кофактори е специално създадена за поддържане на нивата на хомоцистеина в нормални граници и за здравословен фолатен метаболизъм. Това е комбинация от активната форма на фолата с активини форми на витамини B6 и B12, както и Магнезий. Хомоцистеина е аминокиселина която, при високи нива, се свързва с сърдечносъдови заболявания. Хранителните вещества в L-метилфолат + Кофактори поддържа естествените биохимични пътища в тялото, които предпазват от акумулиране на хомоцистеин. L-метилфолат и витамин B12 работят заедно за рециклиране на хомоцистеина до неговата главна молекула (метионина), така че да не се натрупва в тялото. Витамин B6 помага да се преобразува хомоцистеина в други здравословни аминокиселини. Магнезият регулира хомоцистеина в цикъла на метилиране и преобразува хомоцистеина в други необходими за тялото аминокиселини.

B Complex + L-метилфолат

B Complex + L-метилфолат, формулите са идеални за хора, които се нуждаят от L-метилфолат и широк спектър от витамини B. Тази формула съдържа активна форма на всички изключителнов важни B витамини, които лесно се използват от тялото и перфектно допълват активната форма на фолата. B-витамините не се складират в тялото, и за това ние трябва да си ги набавяме с храна и добавки редовно, за да имаме оптимално здраве. B Complex помага за справяне със стреса, подобрява метабилизма, създава енергия и поддържа нервната система. Това е прекрасна добавка към грижата за твоето тяло, особено ако не приемаш редовно мултивитамини. Предоставя всички витамини B в една капсула.

Как B-витамините подобряват здравето ти

Научете повече за различните ни формули с L-Метилфолат и изберете подходящата

  • Витамин B1 (тиамин) е изключително важен за производството на енергия във всяка една клетка в тялото ти.
  • Витамин B2 (рибофлавин) помага за създаване на енергия, създаването на фолат и помага за премахване на токсините и отпадъците от невротрансмитерите в тялото.
  • Витамин B3 (ниацин) е необходим за всички основни биохимични етапи в метабилизма (окисление и редукция). Ниацинът може да намали холестерола и помага за производството на аминокиселини, мастни киселини и стероиди, които подобряват настроението.
  • Пантотеновата киселина (Витамин B5) помага за производството на мастни киселини, произвежда енергия от храната и се използва в процеса на произвеждане на хормони, витамин А и D.
  • Витамин B6 e необходим за хиляди ензимнии реакции в тялото. Подпомага разграждането на аминокиселините и превръщането им в невротрансмитери.
  • Фолалатът (Витамин B9), особено в неговата активна форма L-метилфолат е важен за производството на енергия и червени кръвни телца. Фолалатът подобрява здарвето на мозъка, защитава от вродени аномалии, намалява хомоцистеина и подкрепя процеса на бременост.
  • Витамин B12 произвежда енергия, ДНК молекули и червени кръвни телца. Работи с L-метилфолат за намаляване на хомоцистеина в цикъла на метилиране.