Защо MethylPro® – да повярваме в научно обоснованите решения

MethylPro® е водещ нутрацевтичен бранд, който се произвежда от Metabolic Maintenance. Това е компания, която работи изключително за подобряване на здравния статус на хората, като създава научно-доказани формули вече повече от 30 години. L-Methylfolate играе изключителна важна роля при производството на серотонин, норепинефрин и допамин в тялото на човек, които от своя страна се борят с депресията и поддържането на психичното здраве в кондиция. MethylPro® предлага L-methylfolate в най-различни по-сила формули без да е необходима рецепта за покупката. Компанията е отдадена на непрекъснато разработване на нови продукти и подобряване на вече създадените формули. Methylpro® се произвежда с най-високо качество L-Метилфолат без добавки, свързващи вещества, пълнители или покрития от всякакъв вид.

Разберете с какво MethylPro е по-добър от аналозите на пазара MethylPro®

MethylPro® e висококачествена, мощна L-methylfolate добавка, която предоставя по-високи стойности и чистота от други L-methylfolate продукти на пазара. MethylPro® не съдържа консерванти, няма добавени ексципиенти, филъри или свързватели. Капсулите са вегетариански. За разлика от други продукти на пазара MethylPro® е хипоалергичен; не съдържа глутен, соя, мляко, стевия, фъстъци и ядки.

Защо хората предпочитат MethylPro® пред 100-ци други варианти?

 • Изключителни резултати с мощната формула L-метилфолат;
 • Не се нуждаете от рецепта;
 • Качество, чистота и ефективност, потвърдени от независими тестове;
 • Доверен производител, съвместим с GMP (Good manufacturing practices);
 • Не съдържа ексципиенти, бои, филъри;
 • Без алергени: соя, глутен, ядки, яйца, мляко;
 • Без пластмасови замърсители (опаковани са в стъклени шишенца);
 • Селекция от различни по сила L- метилфолат (2.5 mg, 5 mg, 7.5 mg, 10 mg, and 15 mg);
 • Различни MethylPro® формули за вашите нужди – самостоятелна формула с L-метилфолат , комбинация от L-метилфолат и витамини B-complex, или L-метилфолат и кофактори за оптимизиране на метаболизма на хомоцистеин.

Какво всъщност получаваш с добавката L-метилфолат?

Не всички добавки на пазара, които са етикирани като L-Метилфолат са еднакви. Има няколко неща, които да вземете под внимание, когато купувате висококачествена L-Метилфолат добавка.

 • Типа сол, която се използва;
 • Чистотата или съотношеноето на S и R стереоизомерите;
 • Количесвтото метилфолат отбелязано на етикета.

Когато една компания разработва фолат, тя трябва да реши каква фолат “сол” да използва. Фолатът не може да се дава сам по себе си като самостоятелна молекула. Фолатът трябва да се свърже с нещо друго, така че да е стабилен и лесен за абсорбиране в храносмилателната система на човек.

Производителите често използват калциева сол или глюкозаминова сол, за да може фолатът да се достави безопасно и ефективно в организма. И двете форми доставят желаното – (S) изомер или фолат.
Има различни изомери на фолата и те не нямат един и същ ефект върху тялото. В химията, стереоизомерите са молекули, които имат същата химическа формула, но се различават по това как са подредени в пространството.

Може да изглеждат подобни една на друга, но може да имат различни действия. В случая с фолата, 6(S) или L-5-Methylfolate формите се абсорбират добре. Трябва да избягвате добавки, които са етикетирани като 6(R) или D-5-Methylfolate, защото не са биологично активни.

MethylPro® – формули и разфасовки според твоите нужди

Количество на етикета

Трябва да има повече L-метилфолат на кутийката, от количеството листнато на шишенцето. L- метилфолат се свързва с калциева или глюкозаминова сол, така че само част от цялото тегло всъщност е L- метилфолат . Калциевата или глюкозаминовата сол допълват теглото. За да се потвърди информацията на етикета, трябва повече L- метилфолат да бъде деклариран на кутийката. Някои компании показват същото количество L- метилфолат на кутийката и шишенцето. Всъщност така се получава, че взимате по-малко от обявеното количество, защото те не слагат в сметката теглото на солта във формулата!